Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ultra moderne fotografije na vašem dlanu

Panasonic LUMIX GX1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Wiesbaden, Njemačka (07. Studeni) – LUMIX GX1, najnoviji dodatak Panasonic Lumix G seriji, omogućuje vam da vaše fotografiranje uzdignete na sljedeću razinu s izmjenjivim objektivima dovoljno malima da stanu u džep jakne. S modernim stilom, izvanrednom kvalitetom slike i intuitivnim mogućnostima koje će vam pomoći da dobijete savršenu sliku svaki put, LUMIX GX1 je osmišljen kako bi bio vaš pratilac u svim dragocjenim životnim trenutcima.

Osnovne značajke:
• Izvanredna kvaliteta slike: S 16.0-megapixel Live MOS Four Thirds senzorom te naprednom Venus Engine obradom slike, LUMIX GX1 pruža izvanrednu kvalitetu slike i nisku osjetljivost na svjetlost do ISO 12800.
• Elegantan, ultra-kompaktan i lagan: Uz jedinstveni luksuzni dizajn, LUMIX GX1 je osmišljen da postane dio vašeg svakodnevnog stila, a ujedno lagan i dovoljno malen da bude vaš pratilac kamo god idete.
• Doprinosi vašoj kreativnosti: Iza lijepog klasičnog kućišta, LUMIX GX1 skriva jednostavne, intuitivne kontrole i napredne funkcije koje će vam pomoći da dobijete više od vaše fotografije. Dodatna prednost proizlazi iz mogućnosti personalizacije dvije vanjske tipke te dva softverska izbornika putem čega je korištenje fotoaparata ubrzano i pojednostavljeno. Uz precizan auto-fokus od samo 0,09 sekundi, GX1 vam s lakoćom omogućava savršeno fotografiranje u pokretu. Auto-fokus načini rada pokriva više područja, auto-fokus prepoznavanje lica te auto-fokus praćenje putem kojih LUMIX GX1 može pratiti bilo koji predmet i drži ga u fokusu, čak i ako se kreće. Uz to će vam ugrađena bljeskalica omogućiti izvrsne slike, bez obzira na razinu svjetla. Možete snimiti čak i 3D fotografije s posebnim izmjenjivim digitalnim objektivima koji omogućavaju snimanje 3D fotografija.
• Kontrola koja pomaže da svaka fotografija bude vrhunska: LUMIX GX1 intuitivni zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam da imate potpunu kontrolu nad svojim fotografijama. Fokus i defokusiranje može se postaviti na sam predmet ili na njegovu pozadinu samo jednim dodirom na veliki LCD ekran dok će inteligentna Panasonic Auto Plus (IA +) funkcija snimiti profesionalne fotografije čak i ako ste početnik ili trebate snimati u trenu.
• Snimite svoje uspomene s Full HD video snimkama: Napredak u kvaliteti LUMIX GX1 nije ograničen samo na fotografiju. 16,0-megapikselni senzor znači da kamera može snimati u Full HD AVCHD 1920 x 1080 50i sa stereo zvukom pritom proizvodeći film profesionalne kvalitete uz minimalne smetnje. Uz dugotrajno snimanje, trenutni pristup kontrolama, naprednim auto-fokus sustavom i Lumix G objektivima posebno dizajniranima za snimanje video zapisa LUMIX GX1 omogućit će vam snimanje savršenog filma s lakoćom. AVCHD format također pruža najbolje u efikasnosti kompresije i kompatibilnosti s AV opremom za gledanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DRAMA U ZRAKU 27 SEKUNDI UŽASA Vojni avion naglo gubio visinu zbog ove 'sitnice' Slika nije dostupna Muzejski primjerak FOTO Ovaj je fotoaparat prodan za 840.000 eura!

Cijena i dostupnost
LUMIX GX1 bit će dostupan od kraja Prosinca u slijedećim verzijama:
• GX1 – Samo aparat
• GX1K – s H-FS014042 objektivom
• Gx1X – s H-PS14042 objektivom

O Panasonicu
Panasonic Corporation svjetski je lider na području razvoja i proizvodnje elektroničkih proizvoda za široki raspon potreba potrošača, kompanija i industrije sa sjedištem u japanskoj Osaki. Panasonic je zabilježio konsolidiranu neto prodaju u vrijednosti od 8.69 bilijuna jena (79 milijardi) u godini dana zaključno s 31. ožujkom 2011. godine. Dionicama kompanije Panasonic trguje se na burzama u Tokyu, Osaki, Nagoyi i New Yorku (NYSE simbol: PC). Za više informacija o kompaniji i robnoj marki Panasonic posjetite web stranicu http://panasonic.net/.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene