Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka čast

Ovo je najbolja od svih fotografija pomrčine Mjeseca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon mjeseci priprema i planiranja kako će napraviti najbolje moguće fotografije Mjesečeve pomrčine, fotograf Chris Kotsopoulos ne samo da je uspio u nakani, već je napravio majku svih fotografija pomrčine Mjeseca!

Isprva se činilo kako će mu sve upropastiti teško nevrijeme na moru, no onda se dogodio čaroban trenutak, u kojem su se oblaci na tren razišli dovoljno, da je njegov fotoaparat uspio uhvatiti crveni mjesec i višestruke munje kako šibaju površinu mora iz oblaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Držimo "fige" Povijesno slijetanje prve europske letjelice na površinu Marsa! Slika nije dostupna Spuštanje na Mars CRVENI PLANET USKORO DOBIVA NOVE GOSTE, a NASA "konkurenciju"

Čestitke je dobio i iz Europske svemirske agencije, odnosno s njihovog Twitter profila. 'Ideš!!! To je majka svih fotografija pomrčina. Chris Kotsopoulos, ti si car!', stoji u poruci ESA na Twitteru.

Nevjerojatna fotografija snimljena je na otoku Pezi u Grčkoj, koji je poznat i pod nazivom 'planet koza', zbog nepristupačnog terena punog neobičnih kamenih oblika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene