Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova opcija

Novost u Googleu+ - dijelite svoje krugove s prijateljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova opcija omogućuje brzo i jednostavno dijeljenje krugova koje pratimo

Teško je pratiti sve novosti koje nam Google i Facebook predstavljaju u posljednja dva mjeseca, a u posljednjih tjedan dana svjedočili smo velikim promjenama vezanim uz Google+ i Zuckerbergovu mrežu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zatvaranje ZOI-a FOTO Pogledajte kako su se Rusi NAŠALILI na svoj račun! Slika nije dostupna Djelo ribice VIDEO Čudnovati krugovi na dnu mora...

Prvo su iz Googlea najavili da je njihova društvena mreža napokon dostupna svima, što je odmah utjecalo i na broj njenih korisnika koji je ubrzo premašio 40 milijuna (vjerojatno je sada ta brojka veća i od 50 milijuna), a nedugo nakon toga na pozornicu je izašao Mark Zuckerberg i predstavio nam 'priču našeg života', tj. Timeline.

Ove će kompanije nastaviti s daljnjim unaprjeđivanjem svojih mreža pa se tako već spominje da će Facebook napokon predstaviti aplikaciju za iPad, a Google je jučer predstavio mogućnost dijeljenja krugova s drugim korisnicima.

Ovo je odlična opcija za sve korisnike koji prate npr. fotografiju, vijesti iz tehnologije, sporta i slično jer će na jednostavan način moći podijeliti, odnosno njihovi će prijatelji moći s njima podijeliti veliki broj korisnika koje prate i koji objavljuju sadržaj vezan upravo uz ove teme.

Krugovi se mogu dijeliti javno, dakle moći će ih vidjeti svatko tko posjeti vaš profil, odnosno samo s određenim krugom ili određenim korisnicima.

Da biste podijelili određeni krug potrebno je ići na krugove i kliknuti na krug kojeg želite podijeliti – pojavit će se opcije uredi, briši i dijeli te je potrebno kliknuti na dijeli. Nakon toga treba samo odabrati s kojim će se osobama krug podijeliti, a treba upozoriti da se može podijeliti najviše 250 osoba po krugu.

Također, bitno je napomenuti da korisnici s kojima dijelite krugove neće vidjeti ime vašeg kruga te se s njima neće dijeliti niti novi korisnici koje nakon toga dodate u isti krug.

Ovo je zanimljiva i vrlo korisna opcija koja će nam omogućiti praćenje velikog broja korisnika, a Google sigurno neće stati na ovome već priprema nova poboljšanja za svoju društvenu mrežu kako bi bolje konkurirao Facebooku i zadovoljio sve veći broj korisnika Googlea+.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene