Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre vijesti iz T-Mobilea

Na Internet bez ugovora – od sada još povoljnije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pristupiti Internetu bez mjesečne naknade moguće je jedino ako ste član Simpa obitelji. Naime, T-Mobile svim korisnicima nudi ono što je nekada bilo rezervirano isključivo za pretplatnike mobilnih mreža: jednostavan i brz pristup Internetu, ali uz potpunu kontrolu troškova.

Usluga se zove Simpa Internet te omogućava spajanje na mobilni Internet, odnosno surfanje bilo kada i s bilo kojeg mjesta, sve dok se ne potroši iznos na Simpa Internet računu. Račun se nadoplaćuje običnim Simpa bonovima – baš kao i ostale Simpa usluge T-Mobilea.

Pročitajte i ovo Saša Kopljar TRAJNO UREĐENO Hrvatska i Italija potpisale važan ugovor o razgraničenju u Jadranskom moru: Pogledajte što to znači Informer: Plaće - 3 EKONOMSKI POJMOVNIK Znate li koja je razlika između neto i bruto plaće, ali i od čega se plaća sve sastoji?

Korisnikom se postaje vrlo jednostavno: kupnjom Simpa Internet paketa (s web’n’walk USB stickom i podatkovnom SIM karticom) ili, ako već posjedujete podatkovni uređaj (USB stick ili PC karticu), kupnjom Simpa Internet start paketa (s podatkovnom SIM karticom). Kupnjom bilo kojeg od navedenih paketa, automatski dobivate i 100 MB podatkovnog prometa (ne zaboravite da sve nove korisnike na Simpa Internet računu očekuje još 50 kuna dobrodošlice nakon što ispune pristupnicu na Internetskim stranicama T-Mobilea). Za bezbrižnije surfanje iskoristite posebnu promotivnu ponudu i do 30. travnja nadoplatite svoj račun čime ćete dobiti i do 300 besplatnih MB, ovisno o iznosu bona.

Daljnja je procedura vrlo jednostavna: SIM karticu treba umetnuti u podatkovni uređaj, uključiti ga u računalo, unijeti PIN i ... surfanje počinje.

Kao korisnik Simpa Interneta, možete surfati, koristiti e-mail te slati SMS ili MMS poruke nebitno da li ste na kavi, jedrite na jedrilici, uživate u vikendici, vozite se vlakom...

Više o usluzi na www.t-mobile.hr .

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene