Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

NLO je eksplodirao u južnom dijelu Vijetnama, javljaju tamošnji mediji. Naime, stanovnici Phu Quoc Islanda, 10 kilometara udaljenog od granice s kambođanskom provincijom Kampotom, pronašli su komade metala dugačke 1.5 metar.


Neobični događaj zbio se dan nakon što su kambođanske zračne snage dobile izvještaj o rušenju misteriozne letjelice.  

Vezani članci Parazit (Foto: Screenshot/YouTube) Uznemirujuća snimka! Iz nosa mu izvadili parazita koji se neometano hranio dva mjeseca Nesreća (Foto: Screenshot/YouTube) "Na kojim je on drogama?": Izazvao nesreću pa plesao za volanom

Eksplozija se dogodila oko 8 kilometara od zemlje i možda i je riječ o zrakoplovu, no vlasti ne mogu sa sigurnošću tvrditi je li riječ o civilnom ili vojnom', kaže vijetnamska izvještajna agencija u članku naslova 'NLO eksplodirao iznad Phu Quoc Islanda'. 

Vojnici su poslani kako bi potražili preživjele i olupine aviona, a lokalne vlasti kontaktirale su zračne luke u Vijetnamu, Kambođi i Tajlandu. No, saznali su da niti jedan zrakoplov ne nedostaje. 

Seljaci u Kampotu kažu kako su čuli glasnu eksploziju i pronašli krhotine i komadiće metala.

King Mony, zapovjednik Zračnih snaga Kambođe, izjavio je kako mu je rečeno da je eksplodirao strani zrakoplov, no ubrzo je povukao izjavu.