Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Iznad Vijetnama eksplodirao NLO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NLO je eksplodirao u južnom dijelu Vijetnama, javljaju tamošnji mediji. Naime, stanovnici Phu Quoc Islanda, 10 kilometara udaljenog od granice s kambođanskom provincijom Kampotom, pronašli su komade metala dugačke 1.5 metar.

Neobični događaj zbio se dan nakon što su kambođanske zračne snage dobile izvještaj o rušenju misteriozne letjelice.  

Pročitajte i ovo Kamion u kojem je kod Londona pronađeno 39 tijela (Foto: AFP) - 2 Nastavljaju se uhićenja Identificirane prve žrtve kamiona smrti kod Londona: U Vijetnamu policija uhitila osmero ljudi Kamion u kojem je kod Londona pronađeno 39 tijela (Foto: AFP) - 3 Potvrdila policija Migranti pronađeni u hladnjači su Vijetnamci: Osim vozača, za ubojstva optužen još jedan muškarac

Eksplozija se dogodila oko 8 kilometara od zemlje i možda i je riječ o zrakoplovu, no vlasti ne mogu sa sigurnošću tvrditi je li riječ o civilnom ili vojnom', kaže vijetnamska izvještajna agencija u članku naslova 'NLO eksplodirao iznad Phu Quoc Islanda'. 

Vojnici su poslani kako bi potražili preživjele i olupine aviona, a lokalne vlasti kontaktirale su zračne luke u Vijetnamu, Kambođi i Tajlandu. No, saznali su da niti jedan zrakoplov ne nedostaje. 

Seljaci u Kampotu kažu kako su čuli glasnu eksploziju i pronašli krhotine i komadiće metala.

King Mony, zapovjednik Zračnih snaga Kambođe, izjavio je kako mu je rečeno da je eksplodirao strani zrakoplov, no ubrzo je povukao izjavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene