Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema kašnjenja

iPad 2 u prodaji diljem Europe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka Apple počela je prodavati svoj najnoviji proizvod, dugoiščekivani iPad 2, u 20 zemalja u Europi. Tako su u Parizu zabilježeni redovi ispred prodajnih mjesta gdje su ljudi satima čekali početak prodaje.

iPad je prvi puta je predstavljen javnosti 2. ožujka, kada je obznanjeno kako će ova nova inačica iPada sa sadašnjih 590 grama biti za 90 grama lakša od prethodne varijante te kako će nova verzija biti opremljena sa 2 kamere, sa prednje i stražnje strane.

Pročitajte i ovo Donald Trump - 4 Anti NATO retorika Donald Trump je napravio uslugu Europi Donald Trump Učinio uslugu? Što Trumpova šokantna izjava znači za Europu: "Sjetite se kako su se nosili s raspadom Jugoslavije 1990-ih"

>>Mjesto u redu za kupnju iPada 2 prodala za 900 dolara

>>Novi iPad 2 bit će predstavljen 2. ožujka

Apple je već ranije najavio kako će cijena novog uređaja biti 489 eura za najjeftiniju varijantu uređaja sa 16 GB memorije. Prodaja je počela u sljedećim zemljama: Austrija, Belgija, Češka, Danska, Francuska, Grčka, Mađarska, Njemačka, Finska, Irska, Island, Italija, Luksemburg, Norveška, Nizozemska, Poljska, Portugal, Španjolska, Švedska i Švicarska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene