Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi e-mail servis

Facebook predstavlja 'ubojicu Gmail-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvena mreža koja ima preko 500 milijuna korisnika, Facebook, u San Franciscu predstavlja svoj e-mail servis, koji je samo dio noviteta.

Novi sistem razmjene poruka trebao bi biti konkurencija servisima kao što su Gmail, Yahoo i Hotmail. Prema izvješću na popularnom blogu o tehnologiji 'Techcrunch' nova avantura Facebooka nazvana 'Projekt Titan' naziva se i 'ubojicom Gmaila'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Počela najavljena revolucija Proradio Facebookov mail - hoćete li ga koristiti? Slika nije dostupna 'Ispravit ćemo greške' Osnivač Facebooka priznao propuste u zaštiti privatnosti

>> VIDEO: Život ispričan kroz Facebook

>> Ovisnici o Faceu dobili novu 'injekciju'

Prema analitičarima društvena mreža koju je osnovao Mark Zuckerberg postaje sve snažniju suparnik Googleu zbog odanosti svojih korisnika. Facebook korisnici rado pružaju privatne informacije, a i stalno su u interakciji s prijateljima, aplikacijama i organizacijama, sve to putem ove društvene mreže.

Suparništvo između Googlea i Facebooka povećalo se u zadnje vrijeme zbog niza sporova. Tako je, između ostalog, Google zabranio Facebooku uvoz e-mail adresa svojih korisnika jer Facebook nije dopustio izvoz kontakata i podataka o prijateljima iz korisničkih profila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene