Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznat i kao Megaracer

Znate li što je radio Dotcom dok ga je tražio FBI?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije uhićenja Dotcom je držao prvo mjesto na ljestvici multiplayera Call of Duty: Modern Warfare 3 video igre.

 Puno se posljednjih dana piše o vlasniku MegaUploada, kontraverznom Kimu Dotcomu koji je nedavno završio u zavoru te čeka izručenje u SAD-u gdje mu prijeti kazna od čak pedeset godina zatvora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasne prijetnje FOTO Anita u strahu, gameri je žele mrtvu Slika nije dostupna Ovisnici o video igrama Odgajali 'virtualno dijete' u video igri i zanemarivali kćer koja je umrla!

Nakon Dotcomova uhićenja brojni su mediji počeli izvještavati o njegovom životnom stilu – velikom bogatstvu, strasti prema automobilima i divljoj vožnji, a na stranici VentureBeat otkrili su još jednu njegovu veliku opsesiju – video igre.

On je tako, dok je okretao milijune na MegaUploadu i dok ga je tražio FBI, uživao igrajući Call of Duty: Modern Warfare 3 te je htio postati najbolji multiplayer igrač, a natjecao se pod nadimkom Megaracer.

Na tu je svoju 'misiju' potrošio brojne sate, ali je na kraju u tome uspio te je čak i snimio videozapis u kojem se pohvalio kako je postao najbolji igrač ove verzije CoD-a.

Kim je video na YouTube postavio 31. prosinca te su se na nekim internetskim stranicama našalili kako mu je to 'zadnji veliki uspjeh u životu' jer je uhićen tri tjedna nakon toga.

Zanimljivo je da je Call of Duty: Modern Warfare 3 druga najpiratiziranija igra u 2011. godini te na VentureBeatu kažu da je njenoj piratizaciju uvelike doprinio i sam Dotcom, tj. njegov servis MegaUpload.

Na njegovom Xbox live profilu piše da je zadnji put igrao Modern Warfare 3 19. siječnja, a uhićen je samo dan poslije. Njegovu je odsutnost iskoristio gamer po imenu Arazoos koji ga je prestigao pa je Dotcom, odnosno Megaracer pao na drugo mjesto, no sada mu to sigurno nije glavni prioritet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene