Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi dokaz?

'Astronaut amater' pronašao izvanzemaljsku bazu na Marsu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David Martines sasvim je slučajno, pregledavajući Google Mars i sjedeći udobno u svojoj fotelji pred računalom, nabasao na neobičnu strukturu na površini Crvenog Planeta. On vjeruje, da je struktura, koja je duga preko 200 metara i široka oko 50 metara, zapravo neka vrsta izvanzemaljske baze, a snimku je objavio na popularnom internet video servisu YouTube.

Ono što stručnjacima iz NASA-e vjerojatno nije zapelo za oko, ovom entuzijastu jest, a njegova snimka ima dosad 200.000 ulaza na YouTubeu. 'Ja sam je nazvao Bio-stanicom Alfa, jer pretpostavljam da netko živi, ili je živio na njoj. To je vrlo neobična građevina, jer je duga preko 200 metara i široka 50 metara te izgleda kao da je cilindričnog oblika, ili da je sastavljena od više cilindara', pojašnjava na snimci Martines.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za Dnevnik.hr VODA NA MARSU Ugledni hrvatski astrofizičar otkriva značaj velikog NASA-inog otkrića Slika nije dostupna Sve oči uprte u njih OTKRILI TEKUĆU VODU NA MARSU? NASA najavila 'veliko znanstveno otkriće'

'Čisto sumnjam da NASA ima bilo kakve veze s ovim', rekao je na kraju. Ovo 'otkriće' slično je onom o 'licu na Marsu', koje je na kraju, ispostavilo se, bilo samo igra sjena na brežuljku. Mnogi su vjerovali kako je to bio dokaz da izvanzemaljska civilizacija postoji, ili je postojala na Marsu. Google i NASA zasad nisu komentirali neobičan pronalazak Martinesa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene