Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Apple najavio ograničenu prodaju iPhone-a u Europi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple planira lansiranje svojeg multifunkcionalnog iPhone-a u ovoj godini ograničiti samo na Britaniju, Francusku i Njemačku, prije njegovog plasmana na tržišta čitave Europe i Azije u 2008., izvijestio je Financial Times.

O2, britanska jedinica španjolske telekomunikacijske tvrtke Telefonica, prvi je europski operater mobilne telefonije koji bi trebao postići sporazum s Appleom.

Pročitajte i ovo Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju Ilustracija Jačanje sigurnosti Amerika odobrila prodaju još osam helikoptera Black Hawk Hrvatskoj

Prošlotjedno američko lansiranje Appleovog najnovijeg proizvoda iPhone-a - mobilnog telefona, web pretraživača i glazbenog playera u jednom - pratila je prava potrošačka histerija.

O2 je na korak do sporazuma da postane jedini mrežni partner za iPhone u Britaniji, piše Financial Times.

T-Mobile, mobilni dio poslovanja njemačkog telekomunikacijskog diva Deutsche Telekoma, istodobno je nadjačao britanskog rivala Vodafonea u bitci za pridobivanje tržišnih prava za iPhone u Njemačkoj, prenosi nadalje taj poslovni dnevnik.

O2 ima najviše pretplatnika u Britaniji, T-Mobile u Njemačkoj, dok u Francuskoj predvodi Orange. Prema pisanju Financial Timesa, iPhone će se u Europi oslanjati na sporije mobilne mreže generacije 2,5, a ne na treću generaciju infrastrukture kompanija poput Vodafone-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene