Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna tragedija

Seksom slavili položene ispite, pa pali sa 60 metara visine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završetak ispita dvoje je srednjoškolaca odlučilo proslaviti ni manje ni više već seksom.

Devetnaestogodišnjaci Anastasia Tutik i njezin školski kolega odlučili su otići u njezin stan gdje su se našli u ljubavnom klinču na balkonu stana jedne luksuzne četvrti u Deptfordu na jugu Londona.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu

U jednom su trenutku izgubili ravnotežu i oboje pali s visine od 60 metara. Zbog ozbiljnih zadobivenih ozljeda, Oboje tinejdžera na mjestu je izgubilo svoj život, piše Daily Mail.

Seksali se u oceanu pred djecom

Roditelji ove nesretne djevojke inače žive u Rusiji, dok roditelji mladića, 18-godišnjeg Miguela pak žive u Meksiku. Dvoje tinedžera je pohađalo privatnu školu Bellerby.

'Pokušavali su se seksati na balkonu. Mladić je podignuo djevojku i stavio ruke na ogradu te su se počeli ljuljati. Svi smo vidjeli da je ono što rade iznimno opasno', rekao je Anastasijin susjed, Samson Oguntayo.

'U jednom su trenutku sišli s balkona, no ubrzo su se vratili', ispričao je Oguntayo.

'Vidite ljude kako rade razne stvari na balkonima, nitko se nije nadao da će ovako završiti, a zadnje čemu sam se nadao je to da će pasti. Stajao sam tamo i vrisnuo', dodao je.

Upravo je susjed bio taj koji je nazvao policiju i hitnu pomoć, no kada su stigli više ništa nisu ogli učiniti kako bi dvoje nesretnih tinejdžera spasili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene