Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretna igra

VIDEO: Dječak čudom preživio štapić u nosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se maleni Li igrao štapićima za jedenje njegova je majka u kuhinji prala posuđe. Dječak je odjednom pao i počeo plakati, jer mu se štapić za jelo zabio u nos.

Dječak iz Kine, star 14 mjeseci, oporavlja se od operacije tijekom koje su mu liječnici izvadili štapić za jelo iz mozga. Dječaku se štapić slučajno zabio u nos, rekao je glasnogovornik lokalne bolnice. Dječačić Li Jingchao iz istočne kineske provincije Shandong se oporavlja u Bo Ai bolnici u Pekingu, javlja APTN.

Pročitajte i ovo Ilustracija nedozvoljeni aditivi Povlači se popularni slatkiš: Kod djece može doći do gušenja Smrtonosne kiše Smrtonosni tajfuni VIDEO Bila je to najjača kiša u 140 godina: Dramatični prizori nakon što su gradove poharale razorne oluje

Glasnogovornik bolnice Chen Yawei je rekao da je nabijanje stranog predmeta kod dječaka izazvalo po život opasnu infekciju. Kako lokalna bolnica ne posjeduje tehnologiju za tako složenu operaciju, njegovi su roditelji 26. prosinca deset sati putovali autom do Pekinga. Prema izvješću iz bolnice, dječak je stigao s visokom temperaturom i nepravilnim otkucajima srca.

Štapić - 4 centimetara u mozgu

Bolničko osoblje snimilo je dječaka sa štapićem iz nosa, a snimili su i kirurško uklanjanje štapića. Neurokirurzi su se bojali da će uklanjanje štapića, koji se nalazio 4 centimetara duboko u Li-evom mozgu, izazvati unutarnje krvarenje, paralizu ili čak smrt. ' Kad smo započeli operaciju, pripremili smo se na najgore. Polaganim vađenjem štapića, iz dječakovog nosa krv je polako curila', rekao je Chen.

Tim kirurga bio je spreman na novu operaciju ako bi došlo do komplikacija. 'Bili smo spremni odmah mu otvoriti glavu, ako bi došlo do krvarenja tijekom vađenja štapića, ali to nije bilo potrebno'. Chen je dodao da kirurg, koji je izveo operaciju, ima iskustva s vađenjem štapića i to iz oka, čela ili vrata. Li bi uskoro trebao biti pušten iz bolnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene