Zaljubljenom paru nisu smetali prolaznici, a neki su ih i snimili mobitelima...


U srijedu oko 18 sati građani Murskog Središća koji su prolazili pokraj autobusne postaje prisustvovali su zanimljivom 'performansu' u samom centru grada. Mladi su se seksali pred prostorijom Udruge umirovljenika, piše Mura List.

Vezani članci Nezaposlenost, Ilustracija (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) (Ne)sigurnost pri zapošljavanju u Hrvatskoj: Gotovo smo se izjednačili s europskim rekorderima, ali ne po dobrome Slika nije dostupna 'Muslimani se pridružuju ISIS-u jer žele seks'

VIDEO Doživljava 50 orgazama na dan, pronašla dečka kojem seks nije potreban   Zaljubljenom paru nisu smetali prolaznici, a neki su ih i snimili mobitelima. Nakon "obavljenog posla" akteri ove priče su se obukli i nastavili sjediti, sve dok nije došla policija koju je netko obavijestio o njihovom nemoralnom činu na javnom mjestu. Policija ih je legitimirala i pustila te su se oni ukrcali na autobus za Čakovec u 18.55 sati.

[VIDEO] 'Publika mi pokušava gurnuti dva prsta u međunožje!'

Svjedoci ovog događaju kažu da mladi ljubavnici nisu iz Murskog Središća i da su tu bili samo u prolazu, a vrijeme u čekanju autobusa prikratili su si – seksom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook