Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Za vikend upozorenje, no čeka nas velika promjena: Trebat će vam jesenske jakne i baloneri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stigli smo do kraja ovog dugog razdoblja sunčana, uglavnom suha i vruća vremena. Vrijeme će u idućim danima poprimiti obilježja jeseni koja će nastupiti u prvim satima nedjelje.

Tijekom subote očekuje nas jače naoblačenje s kišom, prvo na zapadu zemlje i na sjevernom Jadranu, a do kraja dana kišnih oblaka bit će i drugdje u zemlji.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Kako se sada čini, kiša bi mogla izostati jedino na krajnjem istoku i jugu zemlje. Već ujutro na kopnu će zapuhati umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, koji će od sredine dana dodatno pojačati.

Umjerena, jaka, na udare i olujna bura sredinom dana zapuhat će prvo na sjevernom Jadranu, a zatim će se navečer i u noći na nedjelju prošititi i prema jugu.

Uz oblake, povremenu kišu i pojačan vjetar u subotu će biti osjetno svježije nego u petak.

Najveći pad temperature očekujemo na zapadu zemlje, a najmanji na jugu, ali posvuda će pojačani vjetar odavati dojam još hladnijeg vremena.

U nedjelju će se vrijeme prolazno smiriti, bit će uglavnom suho, sunčanije i malo toplije, ali već nas u ponedjeljak očekuje nova promjena vremena, koja će nam donijeti nove oborine, jak i olujan vjetar te još osjetniji pad temperature.

Za iduće dane pripremite jesenske jakne ili balonere, trebat će vam!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene