Obavijesti Video Pretražite Navigacija
donacija inovativnih medicinskih proizvoda

Vrijedna donacija korejskih medicinskih proizvoda Klaićevoj bolnici

PR
PR PR
Aktualno Galerija PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR +4 PR Galerija 1/9 >>
Donacija uključuje inovativne medicinske proizvode, Spiranto Patch i Frio Pad, namijenjene unapređenju kvalitete zdravstvene skrbi malih pacijenata.

U godini obilježavanja 30. godišnjice diplomatskih odnosa između Koreje i Hrvatske, Korejska tvrtka Wooshin Labotach, u suradnji s Veleposlanstvom Republike Koreje i korejskom agencijom za trgovinu i investicije KOTRA, donirala je Klinici za dječje bolesti Zagreb medicinske proizvode namijenjene najmlađima koji se hrabro bore sa svojim zdravstvenim problemima.


Uručenje donacije upriličeno je u Ravnateljstvu Klinike, a uz ravnatelja Klinike, prof. dr. sc. Gorana Roića i ostale pomoćnike Klinike, događaj su uveličali i veleposlanik Republike Koreje, Hong Sung-wook, direktor KOTRA-e Zagreb, Heekwang Chae, te predstavnici tvrtke Sanitas d.o.o. koja je distributer proizvoda za hrvatsko tržište.


Donacija uključuje inovativne medicinske proizvode, Spiranto Patch i Frio Pad, namijenjene unapređenju kvalitete zdravstvene skrbi malih pacijenata.

PR PR (Foto: PR)


Flaster obogaćen prirodnim uljem eukaliptusa, mente i lavande, Spiranto Patch, neprekidnom trajnom inhalacijom od 8 sati olakšava disanje i oslobađa od neugodnosti koja se javlja uslijed nazalne kongestije. Pomaže odraslima i djeci kod prehlade, gripe, sinusitisa, bronhitisa, alergijskog rinitisa te curenja i začepljenog nosa.


Hidrogelni hladni flaster, Frio Pad, omogućuje trenutno olakšanje kod vrućice, glavobolja te oteklina nakon cijepljenja i uboda insekata. Osmosatnim djelovanjem pruža hidratantni i osvježavajuć učinak te ublažava nelagodu kod djece i odraslih.


Malene pacijente je razveselio i dolazak dr. Mede Medića, maskote navedenih proizvoda, koji im je podijelio bojanke i bojice.

PR PR (Foto: PR)


Ova vrijedna donacija Klinici za dječje bolesti koja je centar pedijatrijske izvrsnosti u pružanju najviše razine zdravstvene zaštite za djecu i adolescente, na posebnom je mjestu u nizu uspješnih suradnji između Hrvatske i Republike Koreje kojih se u budućnosti očekuje sve više.
Službena ceremonija donacije održati će se 17. studenog u sklopu Korejsko - hrvatskog poslovnog foruma koji se održava u povodu 30. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene