Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLAS

Vegeta & Spirulina: Novi superfood začin za sva tvoja super jela

PR
PR Foto: PR
Novi inovativni začin kombinacija je omiljene Vegete i modrozelene alge Spiruline, superfood namirnice koja pozitivno utječe na organizam.

Vegeta & Spirulina novi je Podravkin superfood začin. Nastavak je originalne Vegete, omiljenog dodatka jelima svih generacija koji kao inspiracija već desetljećima služi kuhinjama diljem svijeta.

PR PR (Foto: PR)

Osluškujući želje potrošača, Podravka je lansirala novi Vegeta & Spirulina začin, za sve one koji žele isprobati nešto novo i spremni su na nove kreativne izazove u kuhinji – jelima će dati potpuno novu dimenziju, savršen i zaokružen okus, egzotičnu zelenu boju te unijeti novu kreativnu energiju u pripremi jela. S ovom jedinstvenom kombinacijom bez straha se možeš okušati u pripremi nove vrste rižota, marinirati meso i tofu ili pripremiti najukusnije dipove za druženje s ekipom. Mogućnosti je bezbroj, a mašta tvoj jedini recept!

Vegeta & Spirulina jedinstven je superfood začin. Sadrži modrozelenu algu spirulinu, koja zbog svojih nutritivnih vrijednosti zasluženo nosi titulu superhrane 21. stoljeća, a u kombinaciji s Vegetom postat će tvoj super dodatak i kreativna inspiracija za sve kulinarske kreacije.

Vegeta djeluje u skladu s načelima održivosti i posebnu pozornost pridaje dobrobiti potrošača, okoliša i zajednice. Clean-label receptura, reciklabilna ambalaža, superfood sastojci, Vegan certifikat i održiva proizvodnja važni su elementi društveno odgovornog ponašanja koje primjenjuje Vegeta donoseći u kuhinje potrošača ovu jedinstvenu inovaciju.

Svoj novi omiljeni superfood začin na Vegeta način možeš očekivati uskoro na policama svog omiljenog dućana. U nekoliko trenutaka i uz samo jednu žličicu jedinstvenog začina tvoja će jela postati prava remek d(jela)!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene