Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Ukusna raznolikost u vašem dnevnom boravku

PR
PR Foto: PR
Smeg aparati za kavu i vinski hladnjaci

GEMMA B&D, renomirani distributer bijele tehnike, predstavlja vrhunske inovacije koje će obogatiti vašu svakodnevicu uz poznati brand Smeg. Njihovi aparati za kavu i vinski hladnjaci sjedinjuju funkcionalnost i estetsku sofisticiranost, unoseći jedinstveni stil u svaki dom.

Savršenstvo u šalici

Smeg aparat za kavu kombinira najnovija dostignuća tehnologije pružajući vam kavu baš po vašem ukusu u udobnosti doma. Termoblok sustav grijanja i tlak pumpe od 15 bara jamče vrhunski espresso, dok cappuccino sustav omogućuje bogate i kremaste napitke. Ne treba vam barista, dovoljan je Smeg.

PR PR (Foto: PR)

Vinska elegancija

Ugradbeni vinski hladnjaci Smeg toliko su estetski dotjerani da postaju skladan dio namještaja. Kombinirajući profinjenost s preciznom brigom o vinima, možete biti sigurni da će i vrhunska vina biti savršeno ohlađena. Sa staklenim frontama Dolce Stil Novo ili Linea linije, ovi hladnjaci predstavljaju idealno rješenje za čuvanje vaše vinske kolekcije, ali i stilski dodatak vašem domu.

PR pr (Foto: PR)

Smeg aparati za kavu i hladnjaci za vino ne samo da zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, već i estetski obogaćuju prostor. Otkrijte cijelu ponudu na Prisavlju, u showroomu GEMMA B&D, kod Gemma B&D renomiranih prodajnih partnera ili prvo posjetite: https://www.gemma.hr/

PR pr (Foto: PR)


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene