Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLAS

Ugovorite poslovni račun digitalno i ostvarite svoju neovisnost

PR
PR Foto: PR
RBA prva nudi kompletno digitalno iskustvo za svoje klijente poduzetnike uz online otvaranje RBA poslovnog računa za poduzetnike i obrtnike te online kreditiranje za male poduzetnike.

Svatko s barem malo iskustva, jako dobro zna koliko vremena, truda i odvažnosti traži pokretanje i vođenje privatnog biznisa. I male i velike poduzetnike svakodnevno „napada“ lista poslovnih zadataka koja se prelijeva na sate prije i poslije radnog vremena. Radnog vremena zapravo nema, uvijek se radi.

Zato RBA traži najbolje načine kako bi neke od tih bitnih sastojaka poslovanja maksimalno pojednostavila i uštedjela vrijeme i energiju svojim klijentima poduzetnicima. Kako? Lako, uz RBA digitalno iskustvo!

RBA je prva na tržištu koja nudi mogućnost potpuno digitalnog otvaranja RBA Poslovnog računa za poduzetnike i obrtnike. Spomenut ćemo i super ponudu za ugovaranje RBA FlexiBIZ BONUS paketa, kojeg će klijenti moći koristiti punih 12 mjeseci bez naknade. Kao dio paketa je i RBA Business Mastercard debitna kartica, koja uz uobičajene funkcije plaćanja s računa, online ili na prodajnim mjestima, isplatu ili uplatu novca na bankomatima, omogućuje i beskontaktno mobilno plaćanje uz RaiPay ili Apple Pay, a vi dobivate mogućnost izdavanja kartice po računu različitim ovlaštenicima uz odabir potrebnih ovlaštenja/limita.

I tu novosti, ne završavaju! Nakon što poduzetnik 100% online otvori RBA Poslovni račun, može bez dolaska u poslovnicu putem internetskog bankarstva zatražiti kredit za poduzetnike, dobiti ponudu u 5 minuta i realizirati kredit unutar 24 sata. Ova ponuda se odnosi za financiranje tekućeg poslovanja tvrtki koje postoje minimalno 2 godine.

Zato, prebacite poslovanje u RBA potpuno digitalno i razvijate svoj posao potpuno neovisno!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene