Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Tri načina kako preduhitriti jesenski umor

PR
PR Foto: PR
Jesenski umor je termin koji se često koristi za opisivanje stanja pada energije i smanjenog raspoloženja koji se javljaju tijekom jeseni. Postoje različiti faktori koji doprinose jesenskom umoru, a neki od njih uključuju smanjenje dnevne svjetlosti, promjene u temperaturi i povećani stres na poslu.

Međutim, istraživanja su pokazala da su osobe koje su fizičke aktivne, ujedno boljeg općeg zdravlja i produktivnije u poslu. Nije uvijek lako organizirati se da bi u 24 sata obavili sav posao, riješili privatne obaveze te još pronašli vremena za tjelovježbu. Ipak, pametna tehnologija nam može u tome itekako pomoći. Odličan primjer sinergije produktivnosti i brige o zdravlju je najnoviji Samsung ekosustav kojeg čine Galaxy Z Flip5 pametni telefon i Galaxy Watch6 pametni sat. Ovaj ekosustav pružit će vam korisne informacije o vašem tijelu za planiranje aktivnosti, uz personalizirani podsjetnik kako biste preduhitrili jesenski umor.

PR PR (Foto: PR)

Donosimo tri načina:

1. Planirajte svoje obveze

Kada planirate svoje obaveze, možete bolje upravljati vremenom i smanjiti stres. Imajući jasan pregled nad svojim zadacima i rokovima, osjećat ćete se manje zabrinuti. Tako je i dizajn ovih uređaja osmišljen za praktično korištenje u hodu, kao i lakše korištenje brojnih mogućnosti i aplikacija za organizaciju dana. Galaxy Watch6 donosi 20% veći zaslon od svojih prethodnika unutar tanjeg uređaja koji će se lako prilagoditi svakom zapešću. Uz pregršt opcija za personalizaciju samog korisničkog sučelja, ovaj uređaj dolazi u više boja pa će se lako kombinirati i s dnevnim modnim kombinacijama, kako poslovnim, tako i privatnim. S druge strane, Galaxy Z Flip5 pametni telefon također donosi veći Flex Window zaslon za još veću preglednost sadržaja, kao i jednostavnije korištenje aplikacija u hodu.

2. Stvorite novu rutinu

Rutina igra ključnu ulogu u smanjenju umora iz više razloga: smanjuje stres, poboljšava efikasnost, pomaže u stabilizaciji ciklusa spavanja te održavanju zdravih navika. S uređajima privlačnog dizajna te zaslonima na kojima se lako čitaju informacije, spremni ste maksimalno iskoristiti i pregršt funkcija ovog Samsung ekosustava za sve dobrobiti vašeg zdravstvenog statusa. Osim informacija o svojem tijelu, s Galaxy Z Flip5 pametnim telefonom te Galaxy Watch6 pametnim satom, spremni ste za početak svoje nove fitness rutine i praćenje kvalitete vašeg sna. Značajka analize sastava tijela na Galaxy Watch6 pametnim satovima pruža cjelovit uvid o stanju vašeg tijela, uz personalizirane savjete kako postići zacrtane fizičke ciljeve. Personalizirana zona srčanih otkucaja detektira vaše mogućnosti fizičkih sposobnosti, na temelju čega pruža programe treninga i trčanja prema intenzitetu koji će vam najviše odgovarati. S obzirom na iznimnu važnost kvalitetnog sna, Galaxy Watch6 pokazat će vam kakva je kvaliteta vašeg sna nakon aktivnog radnog dana. Zahvaljujući detaljnoj analizi čimbenika rezultata spavanja, možete vidjeti sve što vas zanima o vašem ciklusu spavanja.

PR PR (Foto: Pr; Izvor: Shutterstock)

3. Provedite više vremena na otvorenom

Jesen donosi kraće dane i manje prirodne svjetlosti, što može utjecati na razinu energije i raspoloženje. Boravak na otvorenom tijekom dana znači i izlaganje prirodnoj svjetlosti te vam može pomoći da ostanete energičniji i manje umorni. Kad ste već vani, iskoristite jesenske boje kao savršenu kulisu za fotografiranje. U tome će vam svakako pomoći inovativna FlexCam kamera Galaxy Z Flip5 pametnih telefona za snimanje fotografija iz kompleksnih kutova dok uz Camera Controller na Galaxy Watch6 pametnom satu, možete stvarati fotografije i videozapise na daljinu.

S ovim Galaxy ekosustavom, spremni ste pobijediti jesenski umor već danas. Zato bi vas mogla posebno zanimati ponuda gdje uz kupnju uređaja iz Galaxy S23 serije, Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 pametnih telefona, na poklon dobivate Galaxy S21 FE, dok uz Galaxy Watch6 modele na poklon dobivate Galaxy Tab A8. Promocija vrijedi do 12. studenog 2023. godine ili do isteka zaliha.

PR PR (Foto: PR)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene