Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Treba li prijevremeno raspustiti Sabor?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oporbene stranke odbile su sudjelovati u radu Hrvatskog sabora te žele njegovo prijevremeno raspuštanje.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

Nakon burne sjednice mandatno imunitetnog povjerenstva, gdje su pljuštale uvrede i letjeli papiri, oporbene stranke odlučile su da više neće sudjelovati u radu Hrvatskog sabora. Tvrde da im je takvo ponašanje ispod razine i da je sve to skupa velika sramota za Hrvatsku.

Naglasile su da ovo nije rušenje Vlade, nego prekid rada Sabora svega 10-tak dana prije nego što bi on trebao završiti s radom. Na današnjem zasjedanju Sabora vladajuća stranka nije uspjela sakupiti kvorum potreban za izglasavanje Zakona o odnosima RH s Hrvatima izvan Hrvatske.

Mislite li da treba prijevremeno raspustiti ovaj saziv Sabora, ili da u istom sazivu treba završiti posao?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene