Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Treba li istospolnim parovima dati veću pravnu sigurnost?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama dao je potporu istospolnim brakovima. Nedugo nakon, i hrvatski premijer Zoran Milanović krenuo je istim putem.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka Papa Franjo Opsežno objašnjenje Katolički biskupi protive se blagoslovu istospolnih parova: Vatikan ih pokušao umiriti novim objašnjenjem

Barack Obama rekao je u srijedu kako vjeruje da homoseksualnim i lezbijskim parovima treba omogućiti da se vjenčaju.

Po svemu sudeći, istospolne zajednice i u Hrvatskoj uskoro će dobiti veća prava. Homoseksualni partneri u skoroj budućnosti moći će registrirati svoju vezu i u većini prava biti izjednačeni s bračnim partnerom.

Ovu vijest najavio je premijer Zoran Milanović i dodao kako je vrijeme da i RH ide korak naprijed, po uzoru na najpravednije države svijeta. Premijer je i povodom sto dana Vlade rekao kako se davanjem takvih prava nikome drugome ne oduzimaju prava, već se jednom širem krugu ljudi daje pravna sigurnost.

Što vi mislite, treba li istospolnim parovima dati veću pravnu sigurnost?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene