Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što mislite o pressici Slavka Linića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar financija Slavko Linić na konferenciji za medije objasnio je razloge svoje smjene.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kako komentirate smjenu ministra financija? Slika nije dostupna Tema dana Mislite li da je premijer trebao reagirati na optužbe protiv Slavka Linića?

Kako je ranije obećao, bivši ministar financija Slavko Linić održao je konferenciju za medije na kojoj je progovorio o razlozima njegove smjene i odnosu s premijerom Zoranom Milanovićem. Linić se oštro obrušio na premijera rekavši da je predsjednik Vlade koji podmeće i spletkari žalost za Hrvatsku.

U Rijeci je poručio i da je njegova smjena razlog Milanovićeve medijske spletke koja je poslužila da ga se proglasi kriminalcem. Smatra da su Milanoviću trebale spletke kako bi zaštitio članove svoje obitelji.

Kao razloge smjene izdvojio je predmet Spačva, Inu, HABOR i razilaženje oko programa Vlade i vladajuće koalicije. Svjestan je da bi ga današnje izjave mogle dovesti izbacivanja iz SDP-a, međutim, kaže, na njemu je bilo da jasno iznese razloge, te poručio da o njegovim optužbama svaki član stranke mora ozbiljno razmisliti.

'Ne trebaju mi ni pojedinačne potpore ni potpore samo ove (riječke) organizacije jer onda moji argumenti nisu bili dobri, zaključio je.

Detalje današnje konferencije za medije možete pročitati OVDJE, a u današnjoj temi dana pitamo vas - što vi mislite o pressici Slavka Linića?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene