Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što mislite o predbračnom ugovoru za kraljevsko vjenčanje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suvremenoj bajci prefiks 'romantična' je suvišan. Naime, praktičnim potezom - predbračnim ugovorom Kate Middleton i princa Williama bajka je svedena na visoko civilizirani sporazum.

OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uključite se UŽIVO IZ LONDONA: Doživite iz prve ruke atmosferu uoči kraljevskog vjenčanja! Slika nije dostupna Dvor naučio svoje lekcije iz skandala Kate i William će biti prvi kraljevski par s predbračnim ugovorom!

Suvremenoj bajci prefiks 'romantična' je suvišan. Naime, praktičnim potezom - predbračnim ugovorom Kate Middleton i princa Williama bajka je postala visoko civilizirani sporazum. Britanski dvor kao da je naučio lekciju iz skandala koje su im u ne tako davnoj prošlosti priskrbile 'razvratnice' Lady Diana i Sarah Ferguson, te je u slučaju Kate Middleton poduzeo mjere opreza.

Kate Middleton i princ William postat će prvi kraljevski par koji je potpisao predbračni ugovor. Iako je njegov sadržaj čuvan u najstrožoj tajnosti, britanski su mediji objavili nešto od sadržaja.

Prema ugovoru, u slučaju razvoda Njezinom Kraljevskom Visočanstvu Kate biti će oduzeta titula kao i imovina i djeca, no dobit će višemilijunsku novčanu naknadu. Više neće moći živjeti u kraljevskom dvoru, nego u nekoj od kraljevskih vila. Djeca, ako ih par bude imao, pripast će pod skrb princa Williama.

U slučaju da se Kate preuda, suma će se smanjiti, a ukoliko se bude neprimjereno ponašala u javnosti, ostat će bez novca. Buduća princeza izvući će i deblji kraj ukoliko detalje predbračnog ugovora iznese u javnost, jer će biti kažnjena sedmeroznamenkastim iznosom.

Williamovo osobno bogatstvo procjenjuje se na 107 milijuna kuna, a nakon smrti kraljice Elizabete naslijedit će oko 2,4 milijardi kuna.

Što mislite o predbračnom ugovoru za kraljevsko vjenčanje?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene