Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što mislite o komentaru ministra Ostojića na Facebooku o Jadrankamenu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić odgovorio je na Facebookovom profilu Vlade na komentar građanina.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RONNA sustav Što mislite o robotima u kirurgiji? Slika nije dostupna Sindikalist Drpić upozorava Radnici Jadrankamena: Ako stečajni upravitelj ponovno dođe, opet ćemo ga spriječiti

'Bilo je već puno komentara o policijskom desantu na Braču, ukratko dragi ministri, članovi Vlade, i ostalo popratno osoblje, nemojte smesti s uma da vas upravo radnici hrane', komentar je građanina ostavljen na Vladinoj Facebook stranici na koji je ministar imao što reći.

Napisao je kako je nakon sprečavanja ulaska stečajnog upravitelja u Jadrankamen, temeljem zahtjeva suda radi očekivanog otpora u Pučišća upućeno 73 policijskih službenika da provedu istu odluku.

Ministar Ostojić napisao je kako firma ima 123 milijuna kuna duga za koje nitko ranije nije pisnuo, a Orešar, koji više nije vlasnik, 'samo' je 20 godina bio tamo.

'Možda su mogli primijetiti prijavu iz 2000. godine, ali to ne mijenja puno važnije, čemu kamenje, prijetnje krvlju, letve, krađa auta, napadi i vrijeđanje policajaca, rušenje stabala, i onda se navodni vođa sakrije u kući, izvještava o desantu, ima halucinacije, i ponovit će skrivanje, kad ponovno ukrade auto, i izbacit ženu i djecu da ga štite, a onda će kao pravi sindikalni vođa pod krevetom pričati o specijalcima, i uporno šutjeti koliko mu je godina bez da zucne Orešar je bio vlasnik', kaže ministar Ostojić.

Mislite li da je ovo komunikacija na nivou jednog ministra? Što mislite o komentaru ministra Ostojića na Facebooku?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene