Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glamurozan posjet

Što mislite o dolasku Angeline Jolie u Zagreb?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glumica i redateljica Angelina Jolie stigla je u Zagreb.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UN-ova izaslanica Slavna glumica pozvala NATO: "Uključite se u borbu protiv seksualnog nasilja u ratu" Slika nije dostupna Predstavila film Evo što je Angie rekla o svom dolasku u Zagreb!

Nakon sarajevske i pariške premijere Angelinina redateljskog prvijenca 'U zemlji krvi i meda', Angelina je danas stigla na onu zagrebačku, ali bez supruga Brada Pitta, kako se očekivalo. Hrvatska publika će tako već danas imati priliku gledati ovaj film, već okarakteriziran kao šokantan. Sama Jolie je izjavila kako je 'film brutalan, ali stvarnost je bila još gora'.

Planetarno popularnoj glumici i redateljici bit će to drugi posjet našoj zemlji, prošle godine bila je gošća teatra Ulysses na Brijunima. Angelina je na Brijunima razgovarala i s predsjednikom RH Ivom Josipovićem.

Film je izazvao burne reakcije u cijeloj regiji, a kako će biti u Zagrebu, gdje brojni fanovi s nestrpljenjem očekuju slavne glumce, doznat ćemo već danas.

Što vi mislite o dolasku glamuroznog para u Zagreb?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene