Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica i redateljica Angelina Jolie stigla je u Zagreb.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Nakon sarajevske i pariške premijere Angelinina redateljskog prvijenca 'U zemlji krvi i meda', Angelina je danas stigla na onu zagrebačku, ali bez supruga Brada Pitta, kako se očekivalo. Hrvatska publika će tako već danas imati priliku gledati ovaj film, već okarakteriziran kao šokantan. Sama Jolie je izjavila kako je 'film brutalan, ali stvarnost je bila još gora'.

Planetarno popularnoj glumici i redateljici bit će to drugi posjet našoj zemlji, prošle godine bila je gošća teatra Ulysses na Brijunima. Angelina je na Brijunima razgovarala i s predsjednikom RH Ivom Josipovićem.

Film je izazvao burne reakcije u cijeloj regiji, a kako će biti u Zagrebu, gdje brojni fanovi s nestrpljenjem očekuju slavne glumce, doznat ćemo već danas.

Vezani članci Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina Djeca Angeline Jolie (Foto: Profimedia) Potpuno drugačiji od drugih: Tko bi rekao da su ovo djeca nekad omiljenog holivudskog para?

Što vi mislite o dolasku glamuroznog para u Zagreb?