Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Službeno vozilo Marine Lovrić Merzel bit će vraćeno leasing kući, a dvije dosad plaćene rate, županica će podmiriti iz vlastitog džepa.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI! 

Skupocjeni Audi A6, službeni automobil županice sisačko-moslavačke, Marine Lovrić Merzel, bit će vraćen leasing kući. Za 430.000 kuna vrijedno vozilo dosad su plaćene dvije rate, a njih će podmiriti županica iz vlastitog džepa.

>>Županica vraća skupocjeni auto leasing kući!

Vezani članci Obračun s rampom (Foto: Screenshot/YouTube) Obračun vozača i rampe čista je rapsodija, morate pogledati genijalnog vozača na djelu Nesreća (Foto: Screenshot/YouTube) Smijali se vozaču koji je slupao auto pa i sami završili u prometnoj nesreći

Ovu vijest priopćila je sama županica na početku aktualnog sata današnje sjednice Županijske skupštine. ako je obrazlagala kako je nabavka polovnog vozila bila povoljna, pod pritiskom javnosti je najavila preispitivanje takve odluke.

Inače, zapaženo je da posljednjih desetak dana za odlazak na službena putovanja i javne skupove županica Lovrić Merzel nije koristila 'audi A6', nego skromnija vozila.

Napišite nam u komentaru: Što kažete na potez županice Marine Lovrić Merzel?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook