Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Putujete li kamo za uskrsne blagdane?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko se pripremate na putovanje posebno obratite pozornost na prognozu da ne bi bilo 'iznenađenja'.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg

Najveći krščanski blagdan tradicionalno je početak prvih većih prometnih gužvi zbog dolaska Hrvata iz dijaspore u domovinu kako bi s obiteljima proslavili uznesenje Kristovo.

No, gužve se obično javljaju i prema moru, jer mnogi koriste dugi vikend te toplo i sunčano proljetno vrijeme za prvi ovosezonski posjet jadranskoj obali.

Ipak, ove godine uskrsni će blagdani proći, barem što se vremena tiče, u nešto drugačijem tonu. uskršnje jutro bit će poprilično hladno, a u unutrašnjosti se temperatura neće dizati iznad 9 stupnjeva dok bi u priobalnom području ipak mogla doći i na 13 stupnjeva. U noći sa subote na nedjelju u gorju bi mogao pasti i snijeg.

Putujete li vi negdje za uskrsne blagdane?

Pošaljite nam fotografije vaših najljepših pisanica na našu Facebook stranicu ili na moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene