Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mislite li da je u Hrvatskoj visoko obrazovanje preskupo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na konferenciji za novinare Senata Sveučilišta u Zagrebu istaknuto je kako je najveći problem nedostatak nacionalne strategije razvoja visokog obrazovanja.

OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Problemi obrazovanja Senat Sveučilišta predlaže Vladi da povuče 'paket' zakona Slika nije dostupna Novi-stari rektor Aleksa Bjeliš ponovno izabran za rektora zagrebačkog Sveučilišta

Na konferenciji za novinare Senata Sveučilišta u Zagrebu istaknuto je kako je najveći problem nedostatak nacionalne strategije razvoja visokog obrazovanja, pa je samim time nejasno koji su ciljevi i svrha donošenja novog zakona.

Za provedbu zakona potrebna su financijska sredstva koja nisu osigurana u državnom proračunu, a Senat tvrdi da su neke odredbe prijedloga zakona protuustavne, te da bi donošenje takvog paketa zakona ugrozilo sustav visokog obrazovanja.

Filozofski fakultete u Zagrebu najavio je i mogućnost prosvjeda ukoliko ministarstvo ne uvaži mišljenje struke.

Mislite li da je u Hrvatskoj visoko obrazovanje preskupo?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene