Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od poreznih dužnika može se očekivati poveća svota novca koja bi mogla pripomoći punjenju državne blagajne, no hoće li to tako doista i biti?


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Sutra će biti objavljena dugo najavljivana lista poreznih dužnika. Imena 130.000 fizičkih i pravnih osoba od kojih će Ministarstvo financija i Porezna uprava naplatiti milijune za punjenje državne blagajne.

>> Poreznici stali na kraj neplatišama, objavljuju njihova imena

Vezani članci Slika nije dostupna Hoće li vam nakon poreznih promjena porasti plaće? Slika nije dostupna Hoćete li promijeniti način štednje ako uvedu porez?

Milijuni koje će neplatiše morati platiti i više su no potrebni u državnoj blagajni koja je presušila i već je dugo rastegnuta do krajnjih granica. A mi vas pitamo mislite li da će objava poreznih dužnika doista imati učinka u punjenju proračuna?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.