Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Mislite li da će objava poreznih dužnika imati učinka u punjenju proračuna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od poreznih dužnika može se očekivati poveća svota novca koja bi mogla pripomoći punjenju državne blagajne, no hoće li to tako doista i biti?

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Novac - 2 Domišljati muljatori U zgradu na tajnoj lokaciji ušla kamera Dnevnika Nove TV: Istražitelji zaštićena identiteta otkrivaju o čemu se radi Ilustracija Porezni USKOK Žive u luksuznim stanovima u elitnim četvrtima, voze skupe aute, idu na putovanja: Na papiru nemaju ništa

Sutra će biti objavljena dugo najavljivana lista poreznih dužnika. Imena 130.000 fizičkih i pravnih osoba od kojih će Ministarstvo financija i Porezna uprava naplatiti milijune za punjenje državne blagajne.

>> Poreznici stali na kraj neplatišama, objavljuju njihova imena

Milijuni koje će neplatiše morati platiti i više su no potrebni u državnoj blagajni koja je presušila i već je dugo rastegnuta do krajnjih granica. A mi vas pitamo mislite li da će objava poreznih dužnika doista imati učinka u punjenju proračuna?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene