Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od poreznih dužnika može se očekivati poveća svota novca koja bi mogla pripomoći punjenju državne blagajne, no hoće li to tako doista i biti?


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Sutra će biti objavljena dugo najavljivana lista poreznih dužnika. Imena 130.000 fizičkih i pravnih osoba od kojih će Ministarstvo financija i Porezna uprava naplatiti milijune za punjenje državne blagajne.

>> Poreznici stali na kraj neplatišama, objavljuju njihova imena

Vezani članci Internet kupovina, ilustracija Kupujete preko interneta? Uskoro će paketi male vrijednosti biti skuplji: Iz Porezne uprave objasnili tko će, kada i koliko plaćati PDV Slika nije dostupna Imate li štednju i bojite li se novog poreza?

Milijuni koje će neplatiše morati platiti i više su no potrebni u državnoj blagajni koja je presušila i već je dugo rastegnuta do krajnjih granica. A mi vas pitamo mislite li da će objava poreznih dužnika doista imati učinka u punjenju proračuna?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.