Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Koje načine plaćanja najčešće koristite i zašto?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaboravite novčanik i kreditne kartice – u budućnosti će nam za kupovinu biti potreban samo mobilni telefon i Google Wallet aplikacija.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osuđen na 27 godina zatvora Kako je Roman pokrao milijune s računa banaka i građana Slika nije dostupna Veličine upaljača NEVJEROJATNO Ovo je najmanji mobitel na svijetu - a evo zašto je postao hit!

Google je ovaj servis najavio ranije ove godine, a sada će ga se u SAD-u i službeno moći koristiti. Na početku će biti dostupan jako malom broju korisnika – samo onima koji koriste Googleov Nexus S pametni telefon, i to na mobilnom operateru Sprint te samo u nekim gradovima u SAD-u.

Google Wallet omogućava plaćanje korisnicima kartica Citi MasterCarda, Vise, Discoverija i American Expressa, a moći će se plaćati i putem Googleove prepaid kartice. U Googleu napominju da je ovo tek početak i da žele omogućiti plaćanje svim karticama putem Walleta te će se u budućnosti ova aplikacija i usluga moći koristiti i na drugim telefonima.

Koje načine plaćanja vi najčešće koristite i zašto? Gotovinu, kreditne kartice ili internet? Jeste li i spremni za mobilnu aplikaciju?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene