Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljen konačan datum

Kakvu presudu očekujete za generale Gotovinu i Markača?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žalbeno vijeće Haškog suda objavilo je datum konačne presude hrvatskim generalima.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Generali Ante Gotovina i Mladen Markač će 16. studenog  znati konačnu odluku Haškog suda i jesu li prihvatili njihovu žalbu. Podsjetimo, obrana je pozvala žalbene suce Haaškoga suda da ih oslobode svake odgovornosti u slučaju da utvrde da nisu bili članovi udruženog zločinačkog pothvata ili krivi kao zapovjednici za zločine počinjene tijekom i nakon vojno-redarstvene operacije Oluje.

>> Konačna presuda Gotovini i Markači 16. studenog

Obrane su poručile da ukoliko Žalbeno vijeće utvrdi da generali nisu odgovorni za nezakonite topničke napade onda ne mogu biti odgovorni ni za kaznena djela koja iz takvih napada proizlaze.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na današnji dan Sedam godina od oslobođenja generala Gotovine i Markača i veličanstvenog dočeka: "Tog dana Hrvatska je bila jedno" Ante Gotovina i Mladen Markač na vojnoj vježbi (Foto: Dnevnik.hr) Došao i Penava Gotovina i Markač promatrali završni dio vojne vježbe Velebit 18

Generali Ante Gotovina i Mladen Markač nepravomoćno su osuđeni na 24 godine, odnosno na 18 godina zatvora zbog zločina počinjenih tijekom i nakon operacije Oluja.

Kakvu presudu očekujete za generale Gotovinu i Markača?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene