Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako komentirate kritike s oltara?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božićne mise obilježile su propovijedi crkvenih poglavara diljem Hrvatske. Bozanić je nastavio o zdravstvenom odgoju, Devčić o medijima, a Srakić je čak pozvao Isusa da dođe u Sabor.

SVOJE KOMENTARE OSTAVITE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tradicionalna polnoćka Kardinal Bozanić: Božić je rođenje Boga s nama i nismo sami Slika nije dostupna Tradicionalna slavlja Hodočašća u Marijanska svetišta: Hrvatska slavi blagdan Velike Gospe

Nadbiskup zagrebački, kardinal Josip Bozanić na je misi ponovno pozvao na dijalog o zdravstvenom odgoju koji vjernici, rekao je, žele ali se 's pravom boje da se njime utire put rodnoj ideologiji' koja proturječi kršćanskom svjetonazoru i antropologiji, čiji je temelj čovjek, stvoren kao muško i žensko.

Bozanić je upitao je li zločin što pritom Crkva traži pravo izbora za roditelje djece kojima će se predavati zdravstveni odgoj.

>> Bozanić se obrušio na zdravstveni odgoj: Zar je zločin što Crkva traži pravo izbora?

Riječki nadbiskup Ivan Devčić u propovijedi na današnjoj središnjoj svečanoj božićnoj misi u riječkoj katedrali svetoga Vida kazao je da bi vjernici trebali pratiti katolički tisak i medije kako bi mogli živjeti u duhu vjere u svakodnevici.

Monsinjor Marin Srakić, nadbiskup đakovačko-osječki, tijekom mise pozvao je Isusa da dođe u Hrvatski sabor i podsjeti političare da donose zakone u skladu s naravnim zakonom, u skladu s čovjekom stvorenim od Boga.

Kako vi komentirate kritike s oltara?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene