Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Božićne mise obilježile su propovijedi crkvenih poglavara diljem Hrvatske. Bozanić je nastavio o zdravstvenom odgoju, Devčić o medijima, a Srakić je čak pozvao Isusa da dođe u Sabor.


SVOJE KOMENTARE OSTAVITE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Nadbiskup zagrebački, kardinal Josip Bozanić na je misi ponovno pozvao na dijalog o zdravstvenom odgoju koji vjernici, rekao je, žele ali se 's pravom boje da se njime utire put rodnoj ideologiji' koja proturječi kršćanskom svjetonazoru i antropologiji, čiji je temelj čovjek, stvoren kao muško i žensko.

Vezani članci Kardinal Josip Bozanić Kardinal Bozanić u Petrinji: "Koliko je novca uplaćeno? Teško je reći. Možda je ovo znak da se mi u hrvatskoj državi više okrenemo ovom području" Slika nije dostupna 'Ljudi ove prekrasne zemlje vape za boljitkom'

Bozanić je upitao je li zločin što pritom Crkva traži pravo izbora za roditelje djece kojima će se predavati zdravstveni odgoj.

>> Bozanić se obrušio na zdravstveni odgoj: Zar je zločin što Crkva traži pravo izbora?

Riječki nadbiskup Ivan Devčić u propovijedi na današnjoj središnjoj svečanoj božićnoj misi u riječkoj katedrali svetoga Vida kazao je da bi vjernici trebali pratiti katolički tisak i medije kako bi mogli živjeti u duhu vjere u svakodnevici.

Monsinjor Marin Srakić, nadbiskup đakovačko-osječki, tijekom mise pozvao je Isusa da dođe u Hrvatski sabor i podsjeti političare da donose zakone u skladu s naravnim zakonom, u skladu s čovjekom stvorenim od Boga.

Kako vi komentirate kritike s oltara?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook