Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako ćete provesti produženi blagdanski vikend?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra je blagdan Velike Gospe, dan svetkovine Uznesenja Blažene Djevice Marije i državni blagdan, koji će mnogi spojiti s vikendom.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Sajamski dan u Zagrebu - 5 Velika gužva Sajamski dan u Zagrebu: Oduševljeni građani, ali i obrtnici - "To mi puno znači" Vjernici na Trsatu - 2 uoči blagdana Najstarije hrvatsko marijansko svetište posjetit će i premijer: "Prva misa je u šest sati ujutro, to odgovara onima koji rano krenu"

Sutra će se tradicionalno svečano slaviti u hrvatskim marijanskim svetištima Mariji Bistrici, Aljmašu, Sinju, Ilači, na riječkom Trsatu, Krasnom, Splitu, u zagrebačkoj prvostolnici i zagrebačkim Rematama.

>> Krenule gužve na cestama: Na Lučkom kolona od 12 kilometara!

Produženi blagdanski vikend deseci tisuća hodočasnika i ove će godine provesti u hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici.

Ondje će u prijepodnevnim satima održati središnje misno slavlje u koje će predvoditi zagrebački nadbiskup Josip Bozanić. I u ostalih oko 1.160 hrvatskih marijanskih svetišta i crkava očekuje se mnoštvo vjernika i hodočasnika.

Kako ćete vi provesti produženi blagdanski vikend?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene