Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Je li vas dirnulo zajedništvo Hrvata u najtežim trenucima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na tisuće volontera i na stotine vozila s humanitarnom pomoći u kratkom je roku krenulo iz cijele Hrvatske put istočne Slavonije.

Nije dugo trajalo da se cijela Hrvatska ujedini i u vrlo kratkom roku organizira prikupljanje humanitarne pomoći područjima pogođenima katastrofalnom poplavom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Je li država učinila dovoljno za žrtve poplava u Slavoniji? Slika nije dostupna Tema dana Što mislite o hrvatskom sustavu zaštite od poplava?

Hrana, higijenske potrepštine, pokrivači, medicinske potrepštine - sve se to utovarivalo u automobile, kombije i kamione koji su se potom uputili prema istočnoj Slavoniji, a zajedno s njima i tisuće volontera koji nesebično pomažu onima u nevolji.

I vi možete pomoći poplavljenima! Evo što im je sada najpotrebnije!

Na račun Crvenog križa Hrvatske do sad je uplaćeno više od 13 milijuna kuna za pomoć stanovnicima na područjima pogođenim poplavama u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Na donatorskom telefonu 060 90 11 zabilježeno je 736.206 poziva u vrijednosti 4.601.287,50 kuna.

Je li i vas dirnulo ovo zajedništvo cijelog naroda u najtežim situacijama?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene