Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Je li francuska policija dobro postupila u slučaju višestrukog ubojice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 32 sata u policijskom je napadu ubijen Mohammed Merah. U trenutku kada mu je policija upala u stan počeo je divljački pucati. Nakon toga je skočio kroz prozor i dalje pucajući po svima.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava...

Više od 32 sata trajala je operacija francuske policije u kojoj je opkoljena peterokatnica u kojoj se, u jednom od stanova, skrivao 23-godišnji Mohammad Merah. Ubijen je u žestokoj paljbi.

Merah je, kaže policija, bio itekako naoružan, a jučer je u blizini stana pronađen i automobil prepun oružja. Tada su evakuirani i susjedi, a bio je isključen i dovod plina jer je procijenjeno da bi Merah mogao sve dignuti u zrak.

Mnogi su se pitali zašto francuska policija tako dugo čeka na napad. No Izraelski ministar obrane Ehud Barak javno je odao počast Francuzima. 'Francuzi djeluju snažno i inteligentno. Sve institucije, od predsjednika do službi sigurnosti, mobilizirale su se da zaustave i privedu pred lice pravde ubojicu. Ne smijemo ih izdaleka osuđivati ne poznavajući sve detalje', rekao je Barak.

'Ovo je logičan završetak nakon ovakve strategije od strane policije. Time što su oko njega sve više stezali obruč i odvajali ga od realnosti obnova dijaloga više nije bila moguća', rekao je Christian Etelin, odvjetnik Mohammeda Meraha Le Mondeu.

Što vi mislite, je li francuska policija dobro postupila u slučaju višestrukog ubojice?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene