Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon nekih udruga i Crkve, i najveća oporbena stranka danas se očitovala o novom vladinom Prijedlogu zakona o medicinski pomognutoj oplodnji i ocijenila ga negativno.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Stav Vlade i ministra zdravlja Rajka Ostojića jest kako se radi o najboljem takvom zakonu trenutno u Europi. No, Vlada je u tom stavu usamljena.

Vezani članci Papa Franjo Papa uputio snažnu poruku: Katolici se trebaju posvetiti žrtvi zlostavljanja, a ne ugledu Crkve Razrušena Petrinja po snijegu Oporba zahtijeva osnivanje istražnog povjerenstva o poslijeratnoj obnovi, vladajući šute

Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji duboko je nemoralan i nehuman - smatra pak Hrvatska biskupska konferencija. Građanska inicijativa 'I ja sam bio embrij' sa Zakonom nikako se ne slaže i smatraju da je Vlada prebrzo poslala Zakon u saborsku proceduru na drugo čitanje. Ako se Zakon usvoji, iz Inicijative su za jesen najavili referendum kako bi 'srušili' Zakon.

Crkva apelira na katolički duh kod zastupnika u Saboru prilikom glasovanja o prihvaćanju tog zakona.

Mislite li da će zastupnici poslušati Crkvu, ili će glasati po vlastitoj savjesti ili stranačkoj stezi?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.