Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijerka Jadranka Kosor očekuje skoro zaključivanje pregovora Hrvatske i EU. No, u međuvremenu je došlo do presude Haaškog suda po kojoj su generali Ante Gotovina i Mladen markać i svi sudionici 'brijunskog sastanka' sudjelovali u zločinačkom poduhvatu.


OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Premijerka Jadranka Kosor očekuje skoro zaključivanje pregovora Hrvatske i EU. No, u međuvremenu je došlo do presude Haaškog suda po kojoj su generali Ante Gotovina i Mladen Markač i svi sudionici 'brijunskog sastanka' sudjelovali u zločinačkom poduhvatu.

Vezani članci Slika nije dostupna Zagreb: Prosvjednici potrgali zastavu EU, privedene tri osobe Slika nije dostupna VIDEO: Što ova presuda znači za Hrvatsku?

Dovršetak hrvatskih pristupnih pregovora u lipnju ambiciozan je, ali i dostižan cilj, istaknuto je danas u Bruxellesu nakon što je Hrvatska zatvorila još dva poglavlja pristupnih pregovora s EU-om.

Na međuvladinoj konferenciji o pristupanju danas je Hrvatska zatvorila dva poglavlja pregovora - Poljoprivreda i ruralni razvitak i Regionalna politika i koordinacija strukturnih instrumenata.

Time se broj zatvorenih poglavlja popeo na 30 od njih ukupno 35. Do kraja pregovora preostat će još zatvoriti pet poglavlja - Tržišno natjecanje, Ribarstvo, Pravosuđe i temeljna prava, Financijske i proračunske odredbe te Ostala pitanja.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju