Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Hoće li presuda generalima usporiti dovršetak pregovora s Europskom unijom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor očekuje skoro zaključivanje pregovora Hrvatske i EU. No, u međuvremenu je došlo do presude Haaškog suda po kojoj su generali Ante Gotovina i Mladen markać i svi sudionici 'brijunskog sastanka' sudjelovali u zločinačkom poduhvatu.

OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: 10 tisuća ljudi uzvikivalo 'izdaja, izdaja' Zagreb: Prosvjednici potrgali zastavu EU, privedene tri osobe Slika nije dostupna Kakva je Vaša poruka generalima?

Premijerka Jadranka Kosor očekuje skoro zaključivanje pregovora Hrvatske i EU. No, u međuvremenu je došlo do presude Haaškog suda po kojoj su generali Ante Gotovina i Mladen Markač i svi sudionici 'brijunskog sastanka' sudjelovali u zločinačkom poduhvatu.

Dovršetak hrvatskih pristupnih pregovora u lipnju ambiciozan je, ali i dostižan cilj, istaknuto je danas u Bruxellesu nakon što je Hrvatska zatvorila još dva poglavlja pristupnih pregovora s EU-om.

Na međuvladinoj konferenciji o pristupanju danas je Hrvatska zatvorila dva poglavlja pregovora - Poljoprivreda i ruralni razvitak i Regionalna politika i koordinacija strukturnih instrumenata.

Time se broj zatvorenih poglavlja popeo na 30 od njih ukupno 35. Do kraja pregovora preostat će još zatvoriti pet poglavlja - Tržišno natjecanje, Ribarstvo, Pravosuđe i temeljna prava, Financijske i proračunske odredbe te Ostala pitanja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene