Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Dubrovniku je danas bilo svečano - zahavljujući donaciji jedne starije gospođe u iznosu 200 tisuća eura obnovljena je i prigodno otvorena kapelica na gradskom groblju. Biste li i vi ostavili svoju imovinu lokalnoj zajednici pitamo vas danas?


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Na Boninovu u Dubrovniku upriličena je prigodna svečanost povodom otvaranja obnovljene kapelice sv. Križa s popratnim gospodarskim prostorijama. Početak obnove iniciran je 2012. godine, primitkom donacije od 200 tisuća eura, donatorice čiji je jedini uvjet bio - da ostane anonimna.

Vezani članci Potraga za nestalim radnikom (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Podignuta optužnica protiv petorice okrivljenika i pravne osobe zbog tragične nesreće u HE Plat Požar u Vukovaru Vatrena stihija u Vukovaru: Zapalili se drveni pragovi uz željezničku prugu, obustavljen promet - "Plamen je bio jako visok, izgledalo je strašno"

Proteklog je mjeseca zanimanje javnosti izazvala i Splićanka Ljeposava Dobrila Vojnović, koja je svoju cjelokupnu imovinu ostavila za pomoć djeci Vukovara.

Stoga vas danas pitamo - biste li ostavili svoju imovinu lokalnoj zajednici?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook