Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sestra protiv brata!

Ne želi u Facebook: Zuckerbergova sestra sada radi za konkurenciju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Google je preuzeo kompaniju Wildfire u kojoj radi Arielle Zuckerberg koja će u budućnosti pomoći Googleu u borbi protiv Facebooka. Zanimljivo je da je sada više Zuckerberga u Googleu nego u Facebooku.

Iako bi pomislili da je Mark Zuckererg većinu rodbine zaposlio na važnim i dobro plaćenim pozicijama u Facebooku, čini se da trenutno više članova Zuckerbergove obitelji radi za Google, nego za Facebook. Zuckerbergova sestra Arielle do sada je radila u kompaniji Wildfire Interactive koja upravlja sadržajem na društvenim mrežama za mnoge velike kompanije poput Amazona, Verizona, Virgina i brojne druge, a početkom tjedna ovu je kompaniju preuzeo Google.

Iz Googlea nisu objavili financijske uvjete akvizicije niti kakve planove imaju s oko 400 zaposlenika Wildifrea (još nije sigurno hoće li svi prijeći u Google ili samo dio njih), no čini se da će Arielle Zuckerberg nastaviti raditi na dosadašnjem radnom mjestu, samo joj poslodavac više neće biti Wildfire, već najveći konkurent njezina brata – Google.

Zuckerbergova sestra dala otkaz u Facebooku

Nakon objave ove akvizicije druga Zuckerbergova sestra Randi na svom je profilu na Twitteru napisala: 'Čestitke Wildfire! Sada i službeno više članova obitelji Zuckerberg radi za Google, nego za Facebook' pa možemo pretpostaviti da, osim Arielle, još netko iz Markove obitelji radi za Google.

Na Business Insideru kažu da je Mark ranije pokušavao nagovoriti Arielle da se pridruži Facebooku, no ona se nije htjela vezati uz brata, već je krenula vlastitim i neovisnim putem te će u budućnosti s Googleovcima pokušati pronaći rješenje s kojim će njena nova kompanija uspješnije konkurirati Facebooku.

Za razliku od nje, Zuckerbergova druga sestra Randi godinama je radila za Marka, no na kraju je i ona napustila bratovu kompaniju i pokrenula vlastiti biznis. Na mreži još nismo naišli na Zuckerbergov komentar novog poslodavca njegove sestre, no možemo pretpostaviti da nije oduševljen što će Arielle u budućnosti raditi za njegovog najvećeg konkurenta.   

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene