Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudjelovali najveći stručnjaci

Zagreb domaćin najveće ecommerce konferencije u regiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na OMGcommerce konferenciji u organizaciji Netokracije sudjelovalo je tristotinjak ljudi i tridesetak predavača.

Protekli vikend u Zagrebu je održano drugo izdanje OMGcommerce konferencije. Riječ je o najvećoj ecommerce konferenciji u regiji na kojoj su predavanja održali neki od najvećih stručnjaka za internetsku trgovinu u regiji.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Kuglolov - 1 Digitalni projekti Veliki uspjeh Nove TV: Kuglolov u finalu prestižnog natjecanja

Na konferenciji u organizaciji Netokracije okupilo se tristotinjak sudionika i tridesetak predavača. Uvodne govore održali su održali Ivan Brezak Brkan, direktor OMGcommerce konferencije, Igor Strejček, direktor Direkcije distributivnih kanala Erste banke, Aron Stanić, Inchoov voditelj prodaje i Nandino Lončar, tajnik OSC-a.

NAPOKON Svi popusti na jednom mjestu

Nikola Jellačič, Googleov industrijski menažder, održao je predavanje o o stanju ecommercea u svijetu. Joann Jhnostonne govorila je o načinu poslovanja tvrtke Zee&Co, a Tomislav Bilić dao je uvid u tehničku stranu onoga što ta tvrtka radi.

O ulozi država i institucija u poticanju internetske trgovine govorili su Tonino Picula, Slobodan Marković i Jan Šaulik.

Među ostalim, svoj novi ecommerce projekt predstavila je Nova TV. Riječ je o portalu Lisnica.hrkoja se vodi vodi pod motom 'najpametnija lisnica u gradu', a koji će objedinjavanjem ponude trgovačkih lanaca kupicima omogućiti pronalaženje željenih artikala i usporedbu cijena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene