Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skakavci samoubojice, zombi gusjenice, štakori i miševi koji trče mačkama pod šape jer ih privlači njihov miris... sve to su rezultati djelovanja parazita.


Kako objasniti ponašanje životinja koje nije u skladu s njihovom prirodom, zna Ed Young, novinar koji piše na području znanosti, prenosi Huffington Post.

On je na TED Weekends susretu objasnio morbidan horor svijet parazita koji tjeraju insekte i životinje da čine ono što inače ne bi.

Vezani članci Mačka i parazit Maci izvukli ogromnog parazita iz nosa, svi se čude kako je bila mirna za vrijeme zahvata Slika nije dostupna VIDEO Možete li dokučiti o čemu se ovdje radi?

Ono što je zanimljivo jest da je takvih parazita doista puno u prirodi, a neke od njih i ljudi nose u sebi, samo što zasad nije dokazano da li ti paraziti čine štetu ljudskom organizmu, ili kontroliraju naše mozgove.

Ipak, nije dokazano ni suprotno tako da je pitanje utječu li paraziti i na ljude i manipuliraju li oni i s nama i dalje otvoreno. Ako želite pronaći odgovore na to pitanje, pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook