Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak u kojem se sve događa

VIDEO Google naočale u pravoj 'akciji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Google naočalama Chris Barrett snimao je sve oko sebe, a odjednom je došao do mjesta na kojem policija privodi mladiće.

Jedan od sudionika u Google Explore programu, odnosno jedna od 1.500 osoba koje su dobile Googleove naočale na testiranje, u vrijeme snimanja vatrometa za Dan neovisnosti SAD-a našao se na mjestu gdje je policija upravo privodila mladiće koji su se navodno tukli.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

>> Zaštitite svoju privatnost: Ovo su 'anti-Googleove naočale'!

Snimku cijelog događaja omogućio mu je ovaj nosivi gadget. Činjenica je da Googleove naočale još puno ljudi ne prepoznaje, pa je možda to malo olakšalo Barrettu da bude u žarištu događanja, no to se možda neće tako lako napraviti u budućnosti kada naočale budu komercijalizirane.

Bez obzira na ovu situaciju Barrett kaže kako je ovo velik korak u građanskom novinarstvu. 'Ako Google Glass uspije, svi će se životi snimati, prve riječi, prvi koraci, no isto tako pucnjave i prirodne katastrofe', rekao je Barrett.

Powered by Zimo

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene