Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandinavci prezadovoljni

Sony promovira Zagreb, oduševljeni gradom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni koji prate čitav sadržaj promotivnih filmova kompanija, mogli su primijetiti kako je Sony za svoje najnovije promotivne materijale, koristio kadrove snimljene u Zagrebu.

Zagreb se tako našao na sajmu IFA 2012, gdje je Sony predstavio svoje najnovije mobitele i tablet računalo. Kadrovi sa Zrinjevca i iz Masarykove ulice (s dodatkom nebodera u pozadini doduše) savršeno su poslužili za ugođaj koji je Sony htio dočarati.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

>> Peppersi u šetnji gradom, bili u muzeju Dražena Petrovića!

'Naš cilj je bio stvoriti urbani izgled koji će biti blizak gledateljima širom svijeta. Centar Zagreba je zanimljiv jer predstavlja sjajan spoj različitih arhitektonskih stilova', pojasnili su iz Sonyja za portal gadgeterija.net.

Iz Sonyja su tako rekli i kako je snimanje trajalo 10 dana, a da je skandinavska ekipa u Zagrebu ukupno provela tri puna tjedna, od kraja lipnja do sredine srpnja. Kompletna glumačka ekipa je iz Hrvatske i susjednih zemalja.

'Snimanje u Hrvatskoj je bilo izvrsno, ekipa je bila iskusna i vrlo vrijedna pa nije bio nikakav problem raditi cijeli dan i izdržati naporna noćna snimanja', dodali su iz Sonyja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPada | Androida | Twittera | Facebooka 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene