Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Useljivo od 2015.

VIDEO Poput svemirskog broda: Ovo je NOVO Appleovo sjedište!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljene su prve fotografije modela novog Appleovog sjedišta u koje ova kompanija namjerava useliti 2015. godine

Apple je još prije dvije godine najavio planove za izgradnju novog sjedišta kompanije koje će izgledati poput svemirskog broda. Ovaj je projekt prvi puta predstavio Steve Jobs (ovo je bilo njegovo zadnje pojavljivanje u javnosti) te je tada najavio da očekuje kako će izgradnja nove zgrade biti gotova do 2015. godine, a u ovoj kompaniji se nadaju da će, ako dobiju odobrenje od Cupertina za početak gradnje, u nove prostore useliti za dvije godine, baš kako je Jobs planirao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vatrogasci na terenu Novi incident u centru Zagreba: Komad fasade ponovno pao na ulicu Slika nije dostupna ZGRADA U PAROMLINSKOJ Bestijalna pljačka Bandiću pod nosom: "Jedino što još nisu uzeli je armatura iz zidova!"

Jobs gradi 'svemirski brod' na tlu za 12.000 ljudi

Ranije su objavljene samo fotografije kako bi Appleova nova zgrada trebala izgledati, a prošlog tjedna na San Jose Mercury Newsu prvi puta su objavljene i fotografije 3D modela novog sjedišta kompanije. Ukupni troškovi izgradnje novog sjedišta Applea procijenjeni su na više od pet milijardi dolara te će, kada bude gotovo i ako Apple uopće dobije odobrenje za početak gradnje, u njemu raditi oko 14 tisuća zaposlenika kompanije.

Više fotografija ovog modela pogledajte na stranicama San Jose Mercury Newsa.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene