Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepažnja pri kupovini

Nakon što je prvo kupio fotografiju, u rukama mu je napokon prava konzola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjećate se Petera Clatworthyja, 19-godišnjaka koji je platio 4,000 kn na eBayu za Xbox One, a dobio tek fotografiju ove gejmerske konzole? Priča ipak ima sretan kraj.

Iako je Peter bio prevaren za svoju kupovinu putem eBaya, čuvši njegovu priču, ekipa iz britanske web trgovine CeX besplatno mu je uručila igraću konzolu Xbox One, prenosi Huffington Post

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brza i dobra zarada Na Pokemon Go igri može se i zaraditi, Britanac uzeo 65 tisuća kuna! Slika nije dostupna Prvi put, drudi put... Egipćanin pokušao prodati predsjednika države na eBayu

'Dirnut sam kako je priča dobila sretan kraj. Sve što sam htio jest povrat novca. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo.', izjavio je Clatworthy koji je bio vidno oduševljen ovom gestom. 

Iako je u opisu oglasa na eBayu pisalo da se radi o fotografiji konzole, a ne samom uređaju, a kako se konzola nalazila u kategoriji konzole i video igre i kako je koštala 450 funti, Peter Clatworthy očekivao je da će dobiti konzolu – unatoč tomu što je vidio kako je navedeno da je riječ tek o fotografiji.

 Platio 4.000 kn za Xbox One, dobio FOTOGRAFIJU konzole! 

Iz eBaya su Peteru javili da je prodavač objavio oglas u krivoj kategoriji i da će mu na račun zbog toga biti vraćena čitava svota novca koju je platio za konzolu, odnosno fotografiju. 

Pouka svega jest da, unatoč svemu, uvijek treba pripaziti na podatke o proizvodu koji se kupuje i na feedback drugih kupaca o samome prodavaču od kojega se namjerava kupiti određeni proizvod.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene