Na internetu možete pronaći brojne internetske stranice i videozapise s horor sadržajem


Postoje brojne internetske stranice namijenjene ljubitelji horora na kojima korisnici objavljuju strašne priče, fotografije i videozapise, a kako se bliži Noć vještica, na Mashableu su objavili neke od takvih stranica za koje su rekli da su 'najstrašnija mjesta na internetu'. Tako na stranicama poput Creepypasta.com možete pročitati neke od najstrašnijih priča na webu, odnosno pogledati videozapise u kojim vam se može 'zalediti krv u žilama'.

Pogledajte koja su to najstrašnija mjesta na webu:

The Smiling man – videozapis baziran na priči objavljenoj na Redditu u kojem mladića po ulici proganja čudan i strašan čovjek neobičnih plesnih pokreta i nasmijanog lica koji pomalo podsjeća na horor verziju ministarstva smiješnog hoda iz Monty Pythona. 

The Slender Man – izmišljeni lik stvoren na jednom internetskom forumu često se pojavljuje kao dio tzv. meme slika. Na Mashableu kažu da njegova visoka figura bez lica s dugim rukama već godinama 'izaziva noćne more na webu', dok na Wikipediji dodaju kako je Slender Man napravljen kako bi uhodio i traumatizirao ljude na webu, pogotovo djecu.

MarbleHornets – video projekt s čak 76 epizoda na YouTubeu koji je proglašen 'kraljevstvom terora i straha te paranoje i horora'. 

TakeThisLollipop – aplikacija za Facebook koja je neko vrijeme bila jako popularna i koja pokazuje sve opasnosti dijeljenja previše osobnih informacija na Facebooku. 

VIDEO Bizarna i šokantna snimka poharala internet

/r/NoSleep – stranica na Redditu na kojoj korisnici objavljuju horor priče zbog kojih, kako i sama stranica kaže – nećete moći zaspati.

Creepypasta.com – još jedna stranica na kojoj se objavljuju horor priče i na kojoj korisnici mogu ocjenjivati priče, sudjelovati u raspravama vezanim uz Slender Mana i slične teme.

Zombo.com – stranica napravljena još 1999. kao parodija, no na Mashableu kažu kako slušanje glasa sa Zomboa nakon čitanja horor priča s ranije spomenutih stranica može biti poprilično zastrašujuće iskustvo.

TheDollPage.com – mjesto namijenjeno kolekcionarima lutaka, no naslovna fotografija, kao i dio fotografija iz galerije otkrivaju da korisnici ove stranice skupljaju čudne i pomalo zastrašujuće lutke.

The SCP Foundation – zanimljiva stranica na kojoj korisnici objavljuju priče i fotografije povezane s izmišljenom organizacijom koja prati paranormalne pojave, a iako su neke priče zabavne, neke su priče toliko strašne da bi zbog njih 'mogli ugasiti računalo na nekoliko tjedana'. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook