Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opremite se za ljeto

Ovo su mobilne aplikacije za godišnji odmor koje MORATE imati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napravili smo popis aplikacija za iPhone i Android s kojima ćete moći pratiti stanje na prometnicama, vremenske uvjete, čitati najnovije vijesti, fotografirati, odnosno skratiti vrijeme igrajući igre

Iako su ljeto i godišnji odmor vrijeme u kojem se samo trebamo odmarati, kupati, uživati i napokon ugasiti računala, veliki broj ljudi niti na plaži neće moći bez svojih pametnih telefona na kojima će čitati nove vijest, pogledati što je novo na društvenim mrežama, ali i vidjeti kakvo će biti vrijeme i uvjeti na prometnicama tijekom godišnjeg odmora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Insider Trebaju li društvene mreže i uredske aplikacije u automobilu? Slika nije dostupna Stručnjaci upozoravaju Oprez s osobnim podacima, porast kriminala je gotovo tisuću posto

Donosimo vam popis deset aplikacija za iPhone i Android koje će vam tijekom ljeta pružiti korisne informacije, odnosno s kojima ćete se zabaviti dok se izležavate na plaži.

HAK (Android i iOS) – HAK je nedavno izdao novu verziju aplikacije putem koje jednostavno možete pozvati pomoć na cesti ako imate problema s automobilom, možete provjeriti stanje na cestama i izlaze/ulaze na naplatnim postajama i vidjeti ima li gužve prema moru, saznati koje su najbliže benzinske postaje, platiti parking putem mobitela i još mnogo toga, a i časopis VIDI uvrstio ga je u svoj popis top pet aplikacija.

Croatia Air (Android i iOS) – odlazite li na put avionom, preporučamo vam da prije puta instalirate aplikaciju Croatia Airlinesa. Donosi sve bitne informacije za putnike poput reda letenja, statusa leta, mogućnosti prijave za let direktno iz aplikacije, red vožnje autobusa iz zračnih luka do gradova i druge korisne informacije.

AccuWeather (Android, iOS) – postoji veliki broj aplikacija za vremensku prognozu, a ovo je jedna od najpoznatijih. Donosi informacije o trenutnoj temperaturi, kretanju temperature tijekom dana, jačini vjetra, vremenu izlaska i zalaska sunca te prognozu za sljedeća dva tjedna tako da ćete putem AccuWeathera znati kakvo će vrijeme biti tijekom godišnjeg odmora

Viber (Android, iOS) – iako danas mobilni operateri nude razne opcije s kojima možete jeftinije razgovarati i slati SMS poruke, najbolje je ipak kada su razgovori i poruke besplatni. Viber omogućuje upravo to – besplatne razgovore i slanje poruka s drugim korisnicima ove aplikacije diljem svijeta tako da se putem njega prijateljima možete pohvaliti da ste na godišnjem i uživate na plaži. Treba napomenuti da je za obavljanje razgovora potrebna internetska veza (koju je potrebno platiti) tako da, ako nemate aktiviran neki od podatkovnih paketa na telefonu ili WiFi, razgovori putem Vibera ipak neće biti besplatni

Instagram (Android i iOS) – ovo je za mnoge najbolja aplikacija za dijeljenje fotografija i idealan alat za fotografiranje – slike se mogu jednostavno uređivati putem brojnih atraktivnih filtara te ih onda dijeliti s prijateljima na Instagramu, odnosno Facebooku, Twitteru i drugim društvenim mrežama

Viddy (iOS) – Viddy mnogi nazivaju Instagramom za videozapise. Ova aplikacija omogućuje snimanje kratkih videozapisa, njihovo jednostavno uređivanje i poboljšavanje te dijeljenje s drugim korisnicima.

Temple Run (Android i iOS) – ovo je iznimno zabavna igra na koju se vrlo lako 'navući'. Upravljate osobom koja po hramu bježi od nekoliko majmuna i pri tome skupljate novčiće i izbjegavate prepreke – jednostavno i vrlo zabavno.

Dnevnik.hr (Android, iOS) – sve nove vijesti i informacije iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbizza, kulture, tehnologije i slično možete pratiti putem naše mobilne aplikacije koja je dostupna korisnicima Appleovih mobilnih uređaja i uređaja koji rade na Androidu.

Flipboard (Android i iOS) – odlično dizajnirana aplikacija putem koje na zanimljiv način možete pratiti sav sadržaj s vaših društvenih mreža (Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn i brojne druge), ali i druge vijesti iz različitih kategorija.

London 2012 Join In (Android, iOS) – ako svoj godišnji odmor namjeravate provesti u Londonu i uživati u nastupima hrvatskih sportaša na Olimpijskim igrama ovo je idealna aplikacija za vas. Osim svih potrebnih informacija o nastupima sportaša, putem ove aplikacije mogu se saznati i brojni podaci o smještaju u Londonu, prijevozu za vrijeme Olimpijskih igara, pogledati videozapise i fotografije Londona i brojne druge informacije.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene