Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sva proročanstva 'pala u vodu'

NASA uvjerava: Nema kraja svijeta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tekuća godina sve više postaje puna događanja za naš planet, koji prema nekima, ima zakazan spoj s usudom i krajem postanka. Ne samo da postoji jedno takvo predskazanje u ovoj godini, već čak tri.

Ako nas supernova, ili crna rupa ne raznesu/progutaju, proročanstvo Maja zasigurno hoće, tvrde ta proročanstva. No, skeptici su odlučili pitati stručnjake, a jednog od njih pronašli su u NASA-i.

Pročitajte i ovo El Castillo, hram posvećen majanskom božanstvu Kukulkanu u drevnom gradu Chicken Itza (Foto: Guliver/Thinkstock) Namjerno zatrpan Pronađen ulaz u podzemni svijet Maja? Počinje iskopavanje tajnog tunela ispod piramide Slika nije dostupna Složeni sustav Ispod hrama Maja otkriven drevni vodovod

>> '21. prosinca 2012. početak je nove ere'

Njegovo ime je Don Yeomans i on radi za NASA-in Jet Propulsion laboratorij. U videu koji možete pogledati, Yeomans na jedan artikuliran i logičan način pojašnjava kako funkcionira majanski kalendar, značaj 21. prosinca prema tom kalendaru i zašto je jednostavno smiješno pomisliti da će svijet nestati tog datuma. Baš kao što je smiješno bilo brinuti se oko famoznog Y2K virusa, koji je trebao uništiti internet i računala u prvim sekundama 2000. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene