Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tekuća godina sve više postaje puna događanja za naš planet, koji prema nekima, ima zakazan spoj s usudom i krajem postanka. Ne samo da postoji jedno takvo predskazanje u ovoj godini, već čak tri.


Ako nas supernova, ili crna rupa ne raznesu/progutaju, proročanstvo Maja zasigurno hoće, tvrde ta proročanstva. No, skeptici su odlučili pitati stručnjake, a jednog od njih pronašli su u NASA-i.

Vezani članci El Castillo, hram posvećen majanskom božanstvu Kukulkanu u drevnom gradu Chicken Itza (Foto: Guliver/Thinkstock) Pronađen ulaz u podzemni svijet Maja? Počinje iskopavanje tajnog tunela ispod piramide Slika nije dostupna Ispod hrama Maja otkriven drevni vodovod

>> '21. prosinca 2012. početak je nove ere'

Njegovo ime je Don Yeomans i on radi za NASA-in Jet Propulsion laboratorij. U videu koji možete pogledati, Yeomans na jedan artikuliran i logičan način pojašnjava kako funkcionira majanski kalendar, značaj 21. prosinca prema tom kalendaru i zašto je jednostavno smiješno pomisliti da će svijet nestati tog datuma. Baš kao što je smiješno bilo brinuti se oko famoznog Y2K virusa, koji je trebao uništiti internet i računala u prvim sekundama 2000. godine.