Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruši sve rekorde

Kony 2012: Najviralniji video u povijesti interneta! Pogledan 112 MILIJUNA puta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samo 6 dana, više od 100 milijuna ljudi na internetu je pogledalo dokumentarac Kony 2012, film o zloglasnom Josephu Konyu, otimaču djece i nemilosrdnom pobunjeniku iz Ugande. Dokumentarac mnogi već sada kritiziraju.

30-minutni dokumentarac o Zloglasnom pobunjeniku Josephu Konyu nakon svega nekoliko dana postao je najgledaniji video uradak na internetu. Samo na YouTubeu, gdje je stavljen 'glavni' klip, pogledan je već gotovo 75 milijuna puta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Internet senzacija VIDEO Tinejdžerica koju gledaju milijuni! Slika nije dostupna Pogledajte video VIDEO Ova baka ODUŠEVLJAVA svojim reakcijama!

>> 'Nevidljiva djeca': Angažman ili aktivizam iz fotelje?

Po broju klikova, već je krajem prošlog tjedna rušio rekorde, no jutros je zabilježeno da je na internetu pogledan nevjerojatnih 112 MILIJUNA puta, i to sa 750 različitih klipova na netu. Srušio je tako s trona i Susan Boyle kojoj je do 100 milijuna gledanja bilo potrebno 9 dana. Konyu samo 6!

>> Sva ova djeca udružila su se protiv svjetskog zločinca broj jedan!

Dokumentarac već ima i titlove na primjerice španjolskom, talijanskom, francuskom i kineskom, prenosi The Visible Measures Blog. Podsjetimo, dokumentarac Kony 2012. na internet je prije gotovo dva tjedna objavila neprofitna organizacija 'Nevidljiva djeca'. U dokumentarcu je prikazana borba u Ugandi i to iz perspektive jednog bivšeg vojnika Konyjeve vojske te sina američkog producenta Jasona Rusella koji pak, ne zna tko je Kony i što se u Ugandi uopće događa.

Dokumentarac se pojavio na Facebooku, a od utorka i na YouTube-u pa su ga i zvijezde počele promovirati, što je rezultiralo vrtoglavim rastom pregleda, a ponajviše zbog Oprah Winfrey i njezinih 10 milijuna sljedbenika na Twitteru.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene