Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tvorci su haljinu nazvali Intimacy 2.0, napravljena je od neprozirnih pametnih e-folija, a hoće li biti manje ili više transparentna ovisi o otkucajima srca osobe koja ju nosi.


Koliko često bi se našli u neugodnoj situaciji da nosite haljinu koja postaje prozirna svaki put kad se seksualno uzbudite? Upravo jedna takva postoji, zove se Intimacy 2.0, a za njezin nastanak zaslužan je Studio Roosegaarde sa sjedištima u Kini i Nizozemskoj, piše Bussines Insider.

Vezani članci Slika nije dostupna Nije slučajnost! Glumci su se zaista seksali u ovim filmovima Slika nije dostupna Odlučila izaći bez grudnjaka - I to u bijeloj košulji!

Prema opisu projekta, svrha ovakve odjeće je istražiti odnos između intimnosti i tehnologije.

Žensku nogu ljube već 75 godina

Haljina dolazi u dva modela, odnosno boje - bijeloj i crnoj. Izrađena je od neprozirnih pametnih e-folija. Postaje manje ili više transparentna ovisno o otkucajima srca osobe koja ga nosi. Kako broj otkucaja može ovisiti i o drugim faktorima, a ne samo o uzbuđenju, haljina će postati prozirna i ako, recimo, vježbate u njoj.

Iako njezini kreatori inzistiraju da je haljina savršen odabir za crveni tepih, čini se da je s obzirom na sve, bolja opcija za spavaću sobu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook